SÄHKÖPOSTI info(at)aq-autohuolto.fi
SOITA MEILLE 050 3707 022 tai 045 3153005
Sivustomme päivitettiin uuteen uskoon
11 loka
2016

Sivustomme päivitettiin uuteen uskoon

Sivustomme päivitettiin uuteen uskoon, jolloin teimme paljon parannuksia ja selkeyksiä. Nyt löydät kaikki tarvittavat informaatiot sivustoltamme muutamalla klikkauksella.

Mm. päivitettiin ja lisättiin:

  • ajanvarausjärjestelmä
  • galleria-osio
  • tiimi-osio

Ajanvarausjärjestelmä viilattiin selkeäksi.

Lisäsimme uutta galleria-osiota, josta voi nähdä joitakin tekemiämme huoltoja, kuten jakohihnan vaihtoja, kytkimen vaihtoja ja tms. Galleriaan lisätään kuvia sen mukaan kun niitä kuvia otetaan, joten lisää on tulossa. Galleriaan lisätään vain joitakin esimerkkiä siitä mitä pajalla tehdään. Gallerian tarkoituksena on antaa asiakkaille ymmärrystä siitä, että täällä tehdään myös isoja huoltoja eikä vain perushuoltoja.

Tiimi-osio lisättiin, jonka tarkoituksena on tuoda esiin asiakkaille työskentelevät asentajat.

Tiimi-osio keskittyy tiimin jäseniin, jossa kerrotaan tiimijäsenten taustoista, kuten työkokemuksista, opinnoista jne. Siellä voi tutustua meidän tiimiin.

Päivityksiä tehtiin myös koodipuolelle, jolloin parannettiin koodia, päivitettiin julkaisujärjestelmä uusimpaan versioon ja tehtiin parannuksia mobiilisivuille.

Sivustostamme voit antaa palautetta ja kehitettävää yhteydenotto-lomaketta käyttäen.  Voit kertoa esim. ongelmista, parannettavista tai muista sinun mielestäsi tärkeä olevasta asiasta, joka tarvitsee mainintaa.

 

Päivitimme myös logomme

Vanha logo

 Uusi logo

OLEMME HUOLTANEET LÄHES KAIKKI AUTOMERKIT JA MALLIT